Live trajecten

ZORG VOOR BALANS IN JOUW EETPATROON

Welk traject past bij jou?

Je kunt bij mij terecht voor individuele- en duo trajecten, maar ook voor een eenmalig (sport)voedingsadviesgesprek.

Het ‘Basis traject’ past bij je als je doel is om je wat fitter en fijner te voelen in je eigen lichaam. We nemen je voedings- en beweegpatroon onder de loep en ik laat zien waarin je aanpassingen kan maken. In 3 maanden krijg je basiskennis over gezonde voeding en creëer je bewustwording van je eetgedrag.

Het ‘Plus traject’ past bij je als je meer focus wil leggen op het daadwerkelijk veranderen van je leefstijl. Je kiest voor een gepersonaliseerde aanpak en krijgt 6 maanden coaching vanaf mijn kant. We elimineren NIET werkende patronen en implementeren WEL werkende patronen. Je doen raakt in één lijn met je doelen.

Het  ‘Intensieve traject’ past bij je als je écht wil veranderen van binnenuit. Geen excuses meer en nooit meer jojoën! Je gaat voor ‘steady in your shoes’ en valt niet meer om bij een tegenslag. Je wilt niet meer werken aan de kilo’s, maar aan de oorzaak van de kilo’s. Je creëert in 1 jaar tijd een nieuwe gewoonte met een sterke mindset waarmee je verleidingen de baas bent! Niet omdat je het niet meer mag, maar omdat je het niet meer anders wilt. Jij wilt je weer levendig voelen: gezond, fit en veerkrachtig!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het begin! Tijdens dit gesprek gaan we in op jouw hulpvraag en wat ik jou kan bieden. Zo leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Ik geef aan hoe de consulten er uitzien en wat de begeleidingsmogelijkheden zijn.

Plan mijn kennismakingsgesprek

Opbouw trajecten

gewichtsconsulent dalfsen, voedingsdeskundige, hulp bij afvallen, afvallen zonder dieet, Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Oudleusen, Rianne Ophoff, Weegconsult, gezonder eten

KLAAR VOOR DE START?!

Geen mens is hetzelfde. Ieder lichaam is anders gebouwd en ieder mens heeft een andere smaak. Daarnaast pakt de combinatie werk, gezin en activiteiten voor iedereen anders uit. Kortom, voedingsadvies is maatwerk. Voordat ik je een voedingsadvies geef, laat ik je een voedingsdagboek bijhouden. Hiermee creëer je bewustwording en kan ik meekijken in jouw huidige voedings- en beweegpatroon.

gewichtsconsulent dalfsen, voedingsdeskundige, hulp bij afvallen, afvallen zonder dieet, Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Oudleusen, Rianne Ophoff, Weegconsult, gezonder eten

INTAKE

In dit uitgebreide consult gaan we jouw doelen bespreken en meten we je lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en buikomtrek. Deze resultaten leggen we naast jouw doelen en de uitkomsten van het door jou ingevulde voedingsdagboek. Daarbij nemen we ook je (di)eetverleden mee en brengen we je huidige leefstijl in kaart. Vanuit hier beslissen we welk traject er het best bij past: basis, plus of intensief. Je krijgt een map mee met tips en adviezen en je eerste weekmenu. In kleine stapjes gaan we op weg naar een gezonde(re) leefstijl.

gewichtsconsulent dalfsen, voedingsdeskundige, hulp bij afvallen, afvallen zonder dieet, Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Oudleusen, Rianne Ophoff, Weegconsult, gezonder eten

VERVOLG

Na het intakegesprek zullen we elkaar regelmatig zien in de zogenoemde vervolgconsulten. Tijdens deze contactmomenten bespreken we hoe het met je gaat, hoe de voorgaande week ging en gaan we waar nodig, dieper in op de moeilijkere momenten die je hebt ervaren. Ook kun je al je voedingsvragen aan mij kwijt. Daarnaast is er bij elk vervolgconsult de mogelijkheid om een nieuwe meting te doen en krijg je een nieuw weekmenu mee.

gewichtsconsulent dalfsen, voedingsdeskundige, hulp bij afvallen, afvallen zonder dieet, Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Oudleusen, Rianne Ophoff, Weegconsult, gezonder eten

EINDE OF VERLENGING

Aan het einde van het door jou gekozen traject evalueren we ons behandelplan. Als we de doelen hebben bereikt sluiten we het traject af. Liggen je doelen verder dan dat we in het huidige traject hebben bereikt, kunnen we nieuwe doelen stellen voor een langere termijn en het traject verlengen.

Don’t just focus on weight loss,
just focus on health

“Ik ben super blij met het resultaat! De weekmenu’s zijn prima te doen en door de bewustwording heb je minder trek in eten wat niet zo goed voor je is. Rianne is zeer plezierig, menselijk en begripvol.”

Dianne, Duobegeleiding

“Nooit gedacht dat ik met lekker, maar toch verantwoord eten mijn leefwijze zo kon veranderen dat ik kilo’s en centimeters zou kwijtraken. Ik voel me veel fitter en zelfs het gezin is blij met de recepten.”

Carola Brinkhuis, Persoonlijke begeleiding

Vivacious traject duo

Zou je graag samen met je partner, dochter, zoon en/of vriend(in) willen starten? Dat is mogelijk! Tegen een meerprijs van 150 euro kunnen jullie samen aan de slag.

Sportvoedingsadvies

Je hebt het misschien wel eens meegemaakt: je bent lekker aan het sporten en ineens merk je dat je flauw wordt of dat je je een paar uur na het sporten ontzettend sloom en energieloos voelt. Of je traint keihard, maar ziet geen resultaat. Sport en voeding zijn onafscheidelijk. Wanneer je een actieve leefstijl hebt, vraag je heel wat van je lichaam. Dat kan ontzettend gezond zijn, maar dan heb je wel de nodige bouw- en brandstoffen nodig om goed met die activiteit om te gaan. Het is erg belangrijk dat je de juiste voeding neemt voor, tijdens en na het sporten om te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt. Ik ben gespecialiseerd in sport en voeding en kijk hierin graag met je mee.

Zakelijke doeleinden

Gezonde medewerkers vormen de basis voor een vitale organisatie. Mensen die niet lekker in hun vel zitten zijn vaker ziek en hebben een hoger ziekteverzuim dan mensen die lekker en energiek in hun vel zitten. Zij hebben maar liefst 1,8 maal ziektedagen meer dan de gemiddelde werknemer. Een goede aanpak om gezond voor jezelf te zorgen blijft bij een bedrijfsarts vaak achterwege. Daarom kom ik ook graag lans bij bedrijven. Veel werknemers blijken het te waarderen wanneer zij binnen het bedrijf de mogelijkheid krijgen om begeleid te worden door een leefstijlcoach.

Antwoord, advies & richtlijnen

Heb je vragen over bepaalde voedingsgewoonten of voedingsonderwerpen? Heb je van de dokter te horen gekregen dat je een te hoge bloeddruk hebt of een verhoogd cholesterol? Wil je je zwangerschap optimaliseren of ervaar je bepaalde klachten? Ik kan je in een voedingsadviesgesprek antwoorden geven op je vragen en je praktische handvaten meegeven voor in de praktijk.