Visie

CONTROLE OVER JE VOEDING EN MINDSET

Voeding heeft een enorme invloed op ons welzijn. Het voedsel dat je eet, kan het verschil maken tussen afvallen en aankomen, energie krijgen of juist inleveren. Vitaal zijn, lekker in je vel zitten en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen bezighoudt. Mijn ervaring is dat mensen makkelijker juiste keuzes maken wanneer ze meer weten over hun lichaam en goede voeding. Door het grote aanbod van voedingsmiddelen in de winkel wordt het er ook niet makkelijker op. Ook de grote verscheidenheid van allerlei diëten werkt niet mee. Daarnaast zorgt een willekeurig dieet er vaak voor dat je na die tijd zwaarder bent dan voordat je er aan begon (het jojo effect). Veel mensen verliezen daardoor de grip op hun gezondheid, waardoor er klachten kunnen ontstaan. Met een beetje meer kennis over echt gezonde voeding kun je veel ellende voorkomen en de juiste keuzes maken.

Ontdek de mogelijkheden

Jouw voedings- en bewegingspatroon

Het enige dat écht werkt is je voedings- en bewegingspatroon permanent aanpassen. Om je lichaam draaiende te houden en zo goed mogelijk te laten functioneren, heb je macronutriënten nodig. Koolhydraten zijn je brandstof, vetten je voedingsstof en eiwitten je bouwstenen. Daarnaast zorgen vezels ervoor dat alles gesmeerd verloopt en beschermen vitamines en mineralen je lichaam tegen invloeden van buitenaf. Alle macronutriënten hebben zoals je leest verschillende functies en zijn met elkaar verbonden. De hoeveelheid macronutriënten die je nodig hebt, is afhankelijk van de fysieke doelen die je jezelf stelt.

Lekkerder in je vel

Omdat ik weet hoe het is om (te) zwaar te zijn, geen grip te hebben op je gewicht en je lichaam en daardoor niet lekker in je vel te zitten, kan ik me goed in u/jouw verplaatsen. Maar ook weet ik hoe het is om blij te zijn met je lichaam, de controle te hebben over je eetgedrag en hoe lekker dat voelt! Omdat ik ervaar hoeveel positiefs een gezonde leefstijl je brengt, kan ik jou goed coachen in deze leefstijlverandering. Wanneer jij die controle over je voeding en je mindset ervaart, zit je lekkerder in je vel. Je gaat meer sociale dingen doen, maar voelt je mentaal ook beter. Je ware persoonlijkheid komt hierdoor meer naar voren en je zal zelfverzekerder worden.

Build a strong mindset,
the body will follow

“Gevarieerd eten, goede tips en fijne begeleiding om bewust te worden van je eetpatroon. Geen shakes en ook geen weinig eten, maar op een normale en gezonde manier afvallen. Ook al heb je het als student soms erg druk, Rianne denkt hierin mee.”

Chelly, Persoonlijke begeleiding

“Door bewust met je eten bezig te zijn krijg je goede inzichten in wat wel en niet goed voor je is. Geen dieet. Gewoon alles mogen eten, maar met mate… Goed wat kilo’s en omvang kwijt. De begeleiding van Rianne is ons goed bevallen!”

Gerhard Brinkman, Persoonlijke begeleiding