Succesverhalen

DE WEG NAAR EEN GEZONDER & FITTER LEVEN

Erg tevreden over ons actieplan! Het is goed te doen, realistisch. Wat voor mij een aangename verassing was; door vezelrijker en ander eten te bereiden merkte ik dat ik zoveel minder last kreeg van mijn maag/darm klachten.

Marjon, Individuele begeleiding

Mijn doel was om invloed te kunnen hebben op mijn gewicht. Ik wilde weten aan welke knoppen ik kan draaien om resultaat te boeken en dat heb ik echt goed geleerd en heb ik onder controle! Zó fijn!

Marjon, Individuele begeleiding

Zeer prettig! Rianne denkt erg goed met je mee en kijk heel goed naar welke methode en werkwijze bij jou past. Ze heeft mij echt een spiegel voorgehouden, waardoor ik een hele andere kijk op mijn lichaam heb gekregen en voeding als iets plezierigs ben gaan ervaren. Dank!

Anoniem, Individuele begeleiding

Door de werkwijze van Rianne heb ik een heel andere kijk op voedsel gekregen en ben er ook nog eens fijn bij afgevallen. Ik heb meer energie en zit lekker in m’n vel. Ik blijf de smakelijke recepten gebruiken.

Gerdien, Individuele begeleiding

Rianne heeft mij geleerd hoe ik gezond kan koken en eten en ook om niet bang te hoeven zijn om te eten! En dat uithongeren niet werkt! Fijne gesprekjes. Ze is erg enthousiast in haar werk! Topper, ga zo door!

Anoniem, Individuele begeleiding

Ik heb veel geld verspild aan dieetboeken, dieetpillen en andere manieren om kilo’s kwijt te raken. Vivacious werkt echt! Door mijn mindset te veranderen voel ik me fitter, weet ik dat ik wél kan afvallen en blijf ik gemotiveerd om goed voor mezelf te zorgen.

Dianne Kok, Individuele begeleiding

Ik kwam bij haar omdat ik wou kijken of mijn maagzuurklachten door voeding verminderd kon worden. Ze luistert goed naar je en maakt menu’s op mijn wensen. Zo is het ook goed vol te houden en maak je deze nieuwe leefstijl je eigen.

Eline, Individuele begeleiding

Ik kwam bij Rianne omdat ik bewuster wilde gaan eten en mij fitter wilde voelen. Met duidelijke en makkelijke recepten, uitleg over wat ik nou eigenlijk eet en een betrokken, persoonlijke en haalbare aanpak is het traject zeker voor mij geslaagd! Dank Rianne!

Anoniem, Individuele begeleiding

Gelukkig hoefde ik niet mijn hele etende leven op de kop te gooien. Maar het krijgen van inzicht en hoe je op een makkelijke manier toch gezonder kunt koken was echt superfijn. Vooral omdat de rest van de familie gewoon kon mee-eten. Lekkere energie breng je mee. Je luistert goed en bent duidelijk. Zonder oordeel, laagdrempelig, adviezen gevend en meedenkend.

Ylet, Individuele begeleiding

Doordat ik mijzelf de verkeerde manier van intermittent fasting heb aangeleerd liep ik compleet vast en schakelde ik Rianne in. Vanaf moment één voelde dit goed. De positieve benadering vond ik erg fijn en werkte aanstekelijk om er vol voor te gaan. Met resultaat: Zelfverzekerd en doel behaald.

Eline, Individuele begeleiding

Wat ben ik blij met het resultaat! Rianne werkt duidelijk, fijn vertrouwelijk en positief. Dat wat ik nodig had. Mijn leefstijl is echt veranderd. Een aanrader voor iedereen!

Anne, Individuele begeleiding

1 jaar onder begeleiding van Rianne mijn voeding/leefstijl aangepakt. De eerste maanden waren intensief, maar daarna kon ik het zo in mijn voedingsstijl integreren dat het goed te doen is. Het ging niet hard. Ondanks dat kreeg ik de complimenten van Rianne en gaf ze me de kracht om door te gaan. Blij met haar positieve inbreng.

Paulien, Individuele begeleiding

Ik ben erg tevreden met het resultaat! De begeleiding is erg prettig. Geen veroordelend vingertje, maar begrip en vertrouwen. Ook als het resultaat iets minder is ten opzichte van een eerder resultaat. Daarnaast is het fijn dat zwakke momenten ook mogen!

Anoniem, Individuele begeleiding

Rianne heeft mij op een fijne en effectieve wijze begeleid in het gezonder eten en afvallen. Dit heeft geresulteerd in 10 kilo gewichtsverlies binnen 4 maanden. Ik ben erg tevreden!

Luuk van 't Land, Individuele begeleiding

Onwijs blij ben ik dat ik de stap heb gezet om naar Rianne toe te gaan. Goede recepten en goed begeleiding in bewustwording. Erg motiverend!

Nikyta, Individuele begeleiding

Door bewust met je eten bezig te zijn, krijg je goede inzichten in wat wel en wat niet goed voor je is. Geen dieet. Gewoon alles mogen eten, maar met mate. Goed wat kilo’s en omvang kwijt. De begeleiding van Rianne is ons goed bevallen.

Gerhard Brinkman, Individuele begeleiding

Ik was op zoek naar een goede balans en wilde op een verantwoorde manier afvallen. Ik kreeg de juiste begeleiding van Rianne! Ik voel mij fit en zelfverzekerd!

Renate de Jong, Individuele begeleiding

Ik had een stok achter de deur nodig en die stok heb ik gekregen. Ik heb weer geleerd om gezond te eten en te drinken zonder honger gevoel. Naast nu een langer gewicht ben ik ook mooi van de maagzuurremmers af!

Bob, Individuele begeleiding

Duidelijk, no-nonsense en ontspannen. Ik vond het erg prettig!

Anoniem, Individuele begeleiding

Ik zie het niet als een dieet. Het is meer een leefstijl aanleren. De werkwijze is dikke prima: Niet moeilijk doen en er vooral lol aan blijven houden.

Mariska Kloppenberg, Groepsbegeleiding

Ik was mezelf zat, het roer moest om. Door de begeleiding van Rianne heb ik bewust en lekker gezond leren eten. Inmiddels is dit een gewoonte geworden. Ik zit zóveel beter in mijn vel!

Betsie Holsappel, Individuele begeleiding

Ik ben erg tevreden met het resultaat!! De begeleiding is erg prettig; geen “veroordelend vingertje”, maar begrip en vertrouwen. Ook als het resultaat iets minder is ten opzichte van een eerder resultaat. Daarnaast is het fijn dat zwakke momenten ook mogen.

Anoniem, Individuele begeleiding

Rianne gaf ons zeer deskundig advies, luisterede goed en geeft persoonlijke tips. Door deze aanpak leer en ervaar je wat een gezonde leefstijl voor je kan betekenen. Bedankt Rianne.

Aly, Duobegeleiding

Een luisterend oor, veelzijdigheid qua menu’s, duidelijke uitleg en goede handvaten naar het “anders” leven hebben ervoor gezorgd dat ik de begeleiding als erg prettig heb ervaren.

Janny Pruim, Individuele begeleiding

De werkwijze is goed zo, we werden in deze 10 weken bewust van wat we aten en hoeveel. We kregen lekkere recepten, voelen ons gezonder en fitter en we zijn kilo’s kwijtgeraakt.

Freddy & Marjanne, Duobegeleiding

Door bewust met je eten bezig te zijn krijg je goede inzichten in wat wel en niet goed voor je is. Geen dieet. Gewoon alles mogen eten, maar met mate… Goed wat kilo’s en omvang kwijt. De begeleiding van Rianne is ons goed bevallen!

Gerhard Brinkman, Individuele begeleiding

De begeleiding van Rianne heeft me ertoe aangezet mijn overgewicht aan te pakken. Prima weekmenu’s met gewone voeding en het is goed en makkelijk te volgen.

Henriët, Individuele begeleiding

Nooit gedacht dat ik met lekker, maar toch verantwoord eten mijn leefwijze zo kon veranderen dat ik kilo’s en centimeters zou kwijtraken. Ik voel me veel fitter en zelfs het gezin is blij met de recepten.

Carola Brinkhuis, Individuele begeleiding

Vivacious heeft me geleerd om bewuster stil te staan bij mijn eetgedrag. Hierdoor ben ik gezonder gaan eten en dit merk ik aan mijn lichaam. Ik voel me fitter en zit lekkerder in mijn vel.

Julia Holterman, Individuele begeleiding

Het is goed om met zijn tweeën te werken naar een doel. Je weet van elkaar wat de lastige momenten zijn en je kunt elkaar motiveren in het proces.

A&E, Duobegeleiding

Ik zie het niet als een dieet. Het is meer een leefstijl aanleren. De werkwijze is dikke prima: niet moeilijk doen en er vooral lol aan blijven houden.

Mariska Kloppenburg, Groepsbegeleiding