Zo maak je het voor 2 personen:

  1. Schil 400 gram zoete aardappels, snijd ze in blokjes van 1 cm en kook ze in een pan in ±20 minuten gaar.
  2. Verwijder de uiteindjes van 400 gram sperziebonen en kook de boontjes ±10 minuten mee met de aardappels en giet dan af.
  3. Pel ondertussen 1 ui en snijd deze fijn.
  4. Kook ook ondertussen 4 eieren in ±8 minuten, laat even schrikken onder koud water en pel ze.
  5. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui zo’n 3 minuten.
  6. Voeg de afgegoten aardappels en boontjes, 1 flinke eetlepel garam masala en een kleine eetlepel kerriepoeder toe.
  7. Bak het geheel zo’n 5 minuten door. Voeg vervolgens 4 eetlepels Griekse yoghurt toe, roer goed door en zet het vuur uit na 1 minuut.
  8. Verdeel over twee borden en leg de eieren erop.