Zo maak je het voor 2 personen:
- Bak 2 kipburgers in een beetje olijfolie aan in de pan.
- Snijd 2 puntpaprika’s in stukjes en bak dit mee met de kipburger.
- Meng ondertussen 100 ml Griekse yoghurt met een kneepje honing, snufje chili, peper en zout.
- Snij 1 avocado in partjes.
- Verwarm 2 (grote) volkoren wraps volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
- Bestrijk de wraps met een dun laagje Griekse yoghurt en verdeel de avocado partjes erover.
- Gebruik 200 gram sla, waarvan je een klein beetje op de wraps doet.
- Verdeel vervolgens de helft van de paprika over beide wraps.
- Snijd de kipburgers in kleine reepjes en verdeel de helft over beide wraps en rol ze dicht.
- Verdeel de rest van de sla over beide borden met daarboven op de overige paprika en kipburger en daaroverheen de rest van de saus.