Zo maak je het voor 2 personen:

  1. Bak 2 kipburgers in een beetje olijfolie aan in de pan.
  2. Snijd 2 puntpaprika’s in stukjes en bak dit mee met de kipburger.
  3. Meng ondertussen 100 ml Griekse yoghurt met een kneepje honing, snufje chili, peper en zout.
  4. Snij 1 avocado in partjes.
  5. Verwarm 2 (grote) volkoren wraps volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
  6. Bestrijk de wraps met een dun laagje Griekse yoghurt en verdeel de avocado partjes erover.
  7. Gebruik 200 gram sla, waarvan je een klein beetje op de wraps doet.
  8. Verdeel vervolgens de helft van de paprika over beide wraps.
  9. Snijd de kipburgers in kleine reepjes en verdeel de helft over beide wraps en rol ze dicht.
  10. Verdeel de rest van de sla over beide borden met daarboven op de overige paprika en kipburger en daaroverheen de rest van de saus.