Bereidingswijze voor 2 personen:

  1. Kook 150 gram volkoren pasta volgens de bereidingswijze van de verpakking.
  2. Kook 400 gram bloemkoolroosjes in 10 minuten beetgaar.
  3. Snipper 1 ui en snijd 200 gram kipfilet in stukjes.
  4. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de kip met een snuf zout en peper rondom bruin.
  5. Voeg de ui en 100 gram doperwten toe en bak dit een paar minuten.
  6. Doe een 1/3 blokje kippenbouillon met 100 ml melk en 150 ml water bij elkaar in en roer het goed door.
  7. Voeg +/-25 gram (tarwe)bloem toe aan de pan, meng alles goed door elkaar en voeg na 1 minuut beetje voor beetje de bouillon toe. Blijf ondertussen goed roeren.
  8. Als je alle bouillon hebt toegevoegd en de saus is een beetje gebonden voeg je de kerriekruiden met wat peterselie naar smaak toe.
  9. Meng de pasta en de bloemkool door de saus en smullen maar!