Over mij

VOEDINGSCONSULENT RIANNE

Mijn naam is Rianne en ik ben het gezicht achter Vivacious. Ik ben geboren in Dalfsen, er opgegroeid en blijven wonen.

Rond mijn 18e ben ik me gaan verdiepen in sport en voeding, viel ik af en merkte ik dat mijn lichaam veranderde. Dit proces vond ik behoorlijk interessant, waardoor ik in september 2016 begonnen ben met de opleiding voedingsconsulent en haalde ik in juni 2017 mijn diploma hiervoor. Sindsdien ben ik eigenaresse van Vivacious.

Specialisaties en diploma’s

In 2018 kreeg ik de kans om mijn passie voor de sport bodypump naar een hoger level te brengen. Binnen ProFit Gym mocht ik de training volgen tot Les Mills Bodypumpinstructeur en mijn certificaat hiervoor halen. Ik heb nu 3 vaste lesuren in Dalfsen en in Ommen.

In januari 2019 heb ik het diploma voor sport en voeding in ontvangst mogen nemen. Een leuke aanvulling op de algemene voedingskennis. Sport en voeding zijn heel nauw met elkaar verbonden en kunnen net dat verschil geven in je sportprestatie(s).

Op dit moment ben ik bezig met de hbo-bachelor voeding en diëtetiek. Het lijk me namelijk tof om verder uit te pluizen wat de relatie is tussen voeding en geestelijke- en fysieke gezondheid om zo ook mensen op medisch gebied te mogen adviseren en begeleiden. Over 3 jaar hoop ik een afgestudeerde diëtist te zijn. Hiermee zou ik mijn werkveld flink kunnen verbreden.

Ik vind het fantastisch dat ik mijn passie voor dit vak in de praktijk mag brengen. Ik word er blij van als ik zie dat het cliënten lukt om hun relatie met eten om te buigen van iets problematisch naar een bezigheid waar ze plezier uit halen. Eten moet je iedere dag. Het geeft ontzettend veel voldoening, zelfvertrouwen, maar vooral energie als dat onderdeel van je leven op orde is!