Nieuws


Tariefwijziging vanaf 1 januari 2019

01-12-2018

Waar het begon als hobby; het laten zien van mijn visie en werkwijze, is het nu bewezen dat ik kwaliteit lever en goede begeleiding biedt. Bij deze wil ik mijn cliënten dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen.
De visie van Vivacious, dat is mijn gedachtegang en daarin zit mijn hart. Ik ben gewichtsconsulent en ik ben Vivacious. Daarom ga ik met de markt mee en gaan de prijzen omhoog. In de aanvullende zorgverzekeringen zullen de vergoedingen blijven (misschien zelfs wel stijgen). De begeleiding van mij is toekomstgericht; wat betekent dat je er de rest van je leven profijt van zult hebben.


Ik kijk er naar uit om u/jij/jullie te mogen ontmoeten in het nieuwe jaar.
Zorg goed voor jezelf, geniet & wordt bewust.


Dalfsennet.nl Magazine 2018, jaargang 5, editie 3

10-09-2018


Verhuisd

11-08-2018

Vivacious is verhuisd en werkt daarom met ingang van vandaag vanuit een ander adres!
Vivacious blijft (gewoon zoals we gewend zijn) bij de cliënten aan huis komen, maar mocht dit niet wenselijk of niet mogelijk zijn dan kan dit per september ook in de praktijkruimte op dit nieuwe adres. Daarnaast zal hier straks ook de wekelijkse groepsbegeleiding plaats vinden.


1-jarig bestaan Vivacious

08-06-2018

Hieperdepiep Hoera! Vivacious bestaat vandaag 1 jaar!


Gemotiveerd begon ik aan dit avontuur en dit heeft in 1 jaar al mooi geresulteerd. Andersom geldt dit hetzelfde: Resultaat motiveert mij nog meer om op alle fronten meer uit Vivacious te halen.

Dankbaar ben ik voor het mooie aantal cliënten die ik in dit 1e jaar heb mogen begeleiden. Bedankt voor jullie vertrouwen, inzet, motivatie en verschillende persoonlijkheden. Met iedereen heb ik mooie resultaten mogen behalen en hebben we veel van elkaar geleerd. Daarnaast wil ik iedereen bedanken voor het volgen van Vivacious op Social Media, super leuk!


Om dit 1-jarig bestaan te vieren biedt Vivacious bij deze een 2-wekenlang-durende verjaardagsactie aan! 

20 euro korting op het "Vivacious-Pakket" als u/jij voor 22 juni een afspraak met mij maakt. Met deze actie is het ook mogelijk om na de zomer te starten, maar laat dit dan ook weten voor 22 juni!


Thuis in Vechtdal 

Nummer 1 van 2018 


Vivacious start vanaf januari 2018 ook met afvallen in groepsverband!

Dinsdag 12 december 2017


De Dalfser Marskramer

Dinsdag 31 oktober 2017