Blogs

De overgang

"Echt niet sexy, dus ik doe er niet aan mee! Ik heb het er gewoon niet over!" Helaas, je ontkomt er niet aan. Elke vrouw gaat door deze overgangsfase, leuk of niet. Ouder worden is niet perse sexy, maar wees blij dat je het wordt! De gemiddelde duur van de overgangsperiode is 5 tot 12 jaar. De vraag is: hoe wil je je leven in en na de overgang graag inrichten? Vrouwen van onze generatie weten vaak niet wat de overgang is. We hebben geleerd over puberteit, seks, zwangerschap en bevalling, maar daarna is er een taboe gebied: De overgang.

Lees meer »

Genieten van de feestmaand & fit 2018 in.

Het is nu midden oktober en ik hoor al veel reacties om mij heen: “Oh, sinterklaas en de kerstdagen komen al in zicht, ik begin in het nieuwe jaar wel weer met afvallen en let dan wel weer op mijn lijn”. Eerder dacht ik precies zo, maar nu wil ik je graag zeggen: “Hé mooi mens! Raap jezelf bij elkaar en kom op met je motivatie!”

Lees meer »

Suikervrij.. Goede zaak of hype?

Overal op internet komt zoveel tegenstrijdige informatie voorbij over suikers dat het moeilijk is om te weten te komen wat er nu echt waar is. In deze blog leg ik je uit wat suiker doet met je lichaam, de voor- en nadelen en of suikervrij eten een gezonde en verstandige keuze is.

Lees meer »

"Te" gezond eten?! Ja, het komt voor!

Doordat voeding en een "healthy lifestyle" op dit moment erg populair zijn en het waarschijnlijk in de toekomst nog populairder gaat worden, moeten we uitkijken dat wijzelf of mensen om ons heen niet te gezond willen eten, en er in doorslaan.

Lees meer »